JOUW NAAM

‘Verhaal 30 is van jou’

Gedurende een jaar zijn inmiddels 29 ervaringsverhalen gedeeld. Vandaag volgt een bijzonder laatste verhaal in de serie; dat van jou.

Verhaal nummer 30 moet nog geschreven worden. En wel door jou. Een prominente plek voor een verhaal dat er, in jouw gesprekken over de aanpak van kindermishandeling, misschien wel het meeste toe doet. Want we leren van elkaar door samen in gesprek te gaan over onze eigen ervaringen en geleerde lessen.

Hoe krijgt dit vorm?

Op vrijdag 20 november 2020 wordt op weektegenkindermishandeling.nl de bundeling van de ervaringsverhalen gedeeld die gedurende een jaar zijn opgehaald. 29 aangrijpende en leerzame verhalen van ervaringsdeskundigen en professionals, die elk interessante lessen met zich meedragen. In de bundeling van verhalen wordt ook verhaal 30 vormgegeven, maar niet ingevuld. Hier kun jij jouw verhaal en geleerde lessen aan toevoegen.

Deel de bundeling van de verhalen binnen jouw netwerk. Ga hierover het gesprek met elkaar aan. Welke lessen leren jullie? Welke lessen heb jij toegevoegd? Onze gezamenlijke inzet is nodig en meer dan de moeite waard. We zijn het er immers allemaal over eens dat elk kind recht heeft op een veilig thuis.

#lerenvanelkaar – Maandag tot en met donderdag om 10.00 uur
Leren doen we van elkaar, leren doen we door met elkaar het gesprek aan te gaan. Zo ook in de vier podcasts die tijdens de Week tegen Kindermishandeling gedeeld worden. Voor deze podcasts gingen we het verdiepende gesprek aan met vier van de dertig verhalenvertellers. Welke lessen hebben zij geleerd? Van maandag tot en met donderdag wordt dagelijks om 10.00 uur een nieuwe aflevering gedeeld via de website en sociale media van de Week.

Download verhaal als pdf

30 verhalen over wat helpt

Schrijf jouw verhaal als nummer 30 van de 30 verhalen in het kader van ‘Een jaar lang, de Week tegen Kindermishandeling’. Dit doe je door naar de invulbare pagina’s in de bundeling van de verhalen te gaan. Schrijven, opslaan en klaar. Jouw verhaal is opgenomen in de bundeling. De bundeling is vanaf 20 november 2020 beschikbaar via deze pagina.